Zgarë krevati Arkona 160/200 | Vellea Home

Arkona

Zgarë krevati 160/200 , 160/200

26400 L
22099 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Zgarë krevati Arkona me këmbëza për dyshek 160/200

·         *balancon karakteristikat funksionale të dyshekëve të dyanshëm

*siguron ambient higjienik dhe ajrosje të dyshekut

*shpërndan në mënyrë të njëtrajtshme peshën e trupit, duke siguruar një bazë ortopedike

*e përpunuar nga profil i fortë çeliku 40x30 mm me trashësi të murit të profilit 1,4mm.

*lamelat e ahut të përdorura me trashësi 8 mm dhe gjerësi 68 mm, garantojnë mbështetje optimale të shtyllës kurrizore

*28 copë lamela

* Lartësia e zgarës me këmbëza 26,5 cm

Lartësia e këmbëve 22 cm

Nuk ka mundësi për montimin e mekanizmit ngritës. Pa dërrasa dhe hapje për montim të mekanizmit ngritës të dyshekut. Zgara është e ndërtuar për ngarkesë deri në 300 kg i shpërndarë në të dyja anët sipas gjerësisë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 160/200/4 cm., pesha 22 kg.

Paketa 2: 25/8/12 cm., pesha 1,8 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni