Vitrinë Bianka | Vellea Home

Bianka

Vitrinë , E bardhë mat + lis i ngurtë

Vitrinë Bianka 1
Vitrinë Bianka 2
Vitrinë Bianka 3
Vitrinë Bianka 1_thumb
Vitrinë Bianka 2_thumb
Vitrinë Bianka 3_thumb
38254 L
32011 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive e prodhuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L115 В37 H153 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer/ballore: melaminë e lustruar, MDF, xham

·         Ngjyrë: e bardhë mat + lis i ngurtë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni