Tavolinë zyre Sofia, Sofia, Lis sonoma + e bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Sofia

Tavolinë zyre , Lis sonoma + e bardhë me shkëlqim

Tavolinë zyre Sofia 1
Tavolinë zyre Sofia 2
Tavolinë zyre Sofia 1_thumb
Tavolinë zyre Sofia 2_thumb
19960 L
Ulje -38%
12360 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L140 B70 H75 cm.

·         Material i korpusit: melaminë e lustruar

·         Sipërfaqe e dyerve: shkëlqim

·         Mekanizma: udhëzues për sirtar

·         Sipërfaqe e korpusit: shagre

·         Material i dyerve: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 77.5/65.5/9 cm, pesha - 22,8 kg.

Paketa 2: 144/74.5/5.5 cm, pesha - 26 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni