Tavolinë trapezarie Xhoviz | Vellea Home

Xhoviz

Tavolinë trapezarie , Lis sonoma

Tavolinë trapezarie Xhoviz 1
Tavolinë trapezarie Xhoviz 2
Tavolinë trapezarie Xhoviz 3
Tavolinë trapezarie Xhoviz 1_thumb
Tavolinë trapezarie Xhoviz 2_thumb
Tavolinë trapezarie Xhoviz 3_thumb
21505 L
17674 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·      Përmasa: L136-210 B90 H76 cm.

·     Pllaka/konstrukti: melaminë me shkëlqim

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni