Tavolinë trapezarie Uran, Uran, e bardhë mat | Vellea Home
Uran

Tavolinë trapezarie , e bardhë mat

Tavolinë trapezarie Uran 1
Tavolinë trapezarie Uran 2
Tavolinë trapezarie Uran 3
Tavolinë trapezarie Uran 1_thumb
Tavolinë trapezarie Uran 2_thumb
Tavolinë trapezarie Uran 3_thumb
25894 L
20887 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L110-160 B110 H76 cm.
Konstrukti: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni