Tavolinë ngrënie Tiana | Vellea Home

Tiana

Tavolinë ngrënie /e zgjerueshme/ , arrë e hapur

35399 L
Ulje -29%
25099 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Tavolinat e trapezarisë Tiana janë ndërthurje e fortësisë, cilësisë, funksionalitetit, të plotësuara në mënyrë ideale nga pamja e tyre elegante, e cila i jep theks plot stil çdo interiori.

Përmasa: L120 B80 H75 cm.
Përmasa në pozicion të hapur: L150 B80 H75 cm.
MDF rimeso, bojë arrë i Sirca Italy, llak poliuretani i Milesi Italy

Mekanizëm topi prej alumini zgjerues
Tapa për këmbët, të cilat ruajnë dyshemenë nga gërvishtjet.

Është e padiskutueshme që pamja e jashtme nuk është gjëja me e rëndësishme, sidomos në lidhje me zgjedhjen e tavolinës të trapezarisë. Por nuk ka se si të mënjanohet përshtypja, të cilën tavolina Tiana do tu bëjë miqve tuaj, dhe të mos flasim për vetëbesimin, me të cilin ju do ti ftoni. Ky produkt është me të vërtetë unik, i cili do të shndërrohet në top aksesorin e mobilimit në kuzhinën ose trapezarinë tuaj. Por kjo nuk është gjithçka. Ajo do t'ju bëjë përshtypje dhe me rehatinë, të cilën siguron gjatë ushqimit. Fortësia ndoshta nuk ka kuptim as të komentohet – përpunimi prej MDF rimeso, bojë arrë nga Sirca Italy dhe llaku poliuretan i Milesi Italy në kombinim me përpunimin mjeshtëror flasin vetë për veten e tyre. Tavolina është e pajisur me mekanizëm top për zgjerim dhe me tapa në këmbë, të cilat e ruajnë dyshemenë nga gërvishtja.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 120/80/17 cm., pesha 27 kg.
Paketa 2: 74/21/21 cm., pesha 15 kg.

Model Çmim për montim
Tiana 520.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni