Tavolinë trapezarie Star | Vellea Home

Star

Tavolinë trapezarie , e bardhë mat + lis sonoma

33300 L
Ulje -23%
25399 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Përmasa: L140-214 B85 H77  cm.
Pjesë e sipërme: melaminë e lustruar
Konstrukti: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso ka mundësi të ketë ndryshime në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 2

Paketa  1: 133,4/64,6/6 cm., pesha 22,35 kg.
Paketa  2: 110/77,5/11,6 cm., pesha 42,45 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni