Tavolinë ngrënie Marbela | Vellea Home

Marbela

Tavolinë ngrënie , e bardhë

47700 L
Ulje -41%
28000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Tavolina trapezarie e zgjerueshme Marbela

Përmasa: L140/181 B80 H75 cm.
Pjesë e sipërme: bazament MDF me mbulesë me llak, me shkëlqim, xham i kalitur 6 mm; pjesë e sipërme bazë – kapuçino e hapur; pjesë e zgjerueshme – e bardhë

Bazament/konstrukt: MDF me mbulesë me llak, me shkëlqim

Bazament për dyshemenë: MDF i veshur me inoks; ngjyrë – e bardhë

Tavolina Marbela shndërron çdo interior në krijim unik të dizajnit modern. Ajo është një produkt super luksoz, i prodhur me materiale të cilësisë së lartë me sipërfaqe të përkryera. Pjesa e sipërme e tavolinës është e ndërtuar me bazament solid prej MDF, mbi të cilin është vendosur xham i kalitur i cilësisë më të lartë. Ai ka trashësi 8 mm dhe ka skaje të fabrikuara me tehe, gjë e cila garanton sigurinë e plotë nga thyerjet aksidentale ose dëmtimet. Mekanizmi zgjerues i integruar kthen me lehtësi tavolinën në një trapezë të madhe dhe të bukur. Bazamenti për dysheme është MDF i veshur me çelik inoksi super të fortë, gjë e cila e ruan nga gërvishtjet dhe vjetrimi.

Vëmendje!

Fortësia e xhamit të kalitur është disa herë më e madhe sesa e xhamit të thjeshtë. Megjithatë ne ju lutemi të keni parasysh, që pjesa e sipërme e tavolinës nuk është krijuar të mbajë pesha të mëdha statike, si dhe të ruani skajet e tavolinës nga goditje me sende të forta. Xhami i kalitur  konsiderohet si më i sigurt nga ai i thjeshtë, sepse kur thyhet ai ndahet në kristale të vogla, të cilat ka mundësi më të pakta për të krijuar dëmtime.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 188/88/11 cm., pesha 48,6 kg.
Paketa 2: 68/62/23 cm., pesha 14,35 kg.
Paketa 3: 87/55/75 cm., pesha 11,9 kg.

Model Çmim për montim
Marbela 1872.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni