Tavolinë ngrënie Klarisa | Vellea Home

Klarisa

Tavolinë ngrënie , E bardhë

19899 L
12300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L120 B80 H74,5 cm.

·         Materiale:

-          MDF me llak

-          Dru masiv ahu

-          Metal

Jini modern dhe praktikë për të krijuar një interior që do t'ju pëlqejë gjithmonë. Tavolina Klarisa është një propozim elegant për dhomën tuaj të trapezarisë apo zyrën. Në të, ju mund të mirëpritni pa shqetësime si mysafirë në shtëpi ashtu edhe partnerë të rëndësishëm biznesi. Pjesa e sipërme e tavolinës është prej MDF me një shtresë llaku shumë rezistent. Këmbët janë prej druri masiv ahu, forca e të cilit siguron qëndrueshmëri strukturore dhe pamje elegante të modelit. Ato përfundojnë me hapa përshtatës që kompensojnë parregullsitë në dysheme.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Model Çmim për montim
Klarisa 624.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni