Tavolinë trapezarie Desio, Desio, Lis San Remo | Vellea Home
Desio

Tavolinë trapezarie , Lis San Remo

Tavolinë trapezarie Desio 1
Tavolinë trapezarie Desio 1_thumb
22063 L
Ulje -29%
15450 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L140-210 B90 H75 cm.

·         Materiali i konstruktit:

-          Melaminë e lustruar

-          Dekor lis San Remo

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Të para së fundmi

Na ndiqni