Tavolinë ngrënie Bonina | Vellea Home

Bonina

Tavolinë ngrënie , e bardhë

56299 L
42099 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Tavolinë trapezarie e zgjerueshme Bonina
Përmasa:
L160/200 B90 H76 cm.
Pjesa e sipërme: bazament MDF me mbulëse me llak, shkëlqim
Bazament/konstrukt: MDF me mbulesë me llak, shkëlqim

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 3

Paketa  1: 169/98/12 cm., pesha 33,9 kg.
Paketa  2: 79/61,5/24 cm., pesha 17,3 kg.
Paketa  3: 103/56/13,5 cm., pesha 20,7 kg.  

Model Çmim për montim
Bonina 1872.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni