Tavolinë mesi Stalon | Vellea Home

Stallon

Tavolinë mesi , Lis sonoma

4199 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Lis sonoma

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L110 B70 H50 cm.

·         Material i korpusit: Melaminë e lustruar

·         Sipërfaqe e korpusit: shagre

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1
Paketa 1: 116/71,5/6 cm, pesha 21,1 kg.

 

Model Çmim për montim
Stallon 988.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni