Tavolinë mesi Milana | Vellea Home

Milana

Tavolinë mesi , Lis sonoma

15500 L
Ulje -29%
11000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Tavolinë salloni Milana

·         Përmasa: L110 В64 H40 cm.

·         Pllakë e sipërme: raft – xham i tejdukshëm i kalitur në mënyrë termike 8 mm

·         Konstrukt:  MDF 40 mm, veshje me llak të cilësisë së lartë-shkëlqim, ndarës metalikë krom

Tavolina e sallonit Milana është e përpunuar me MDF me trashësi 40 mm dhe me mbulesë me efekt shkëlqimi. Ajo jep pamje plot stil dhe luks modelit. Pllaka e sipërme e tavolinës është e ndërtuar prej xhami të kalitur në mënyrë termike-8mm me skaje të pjerrëta nga fabrika.

Vëmendje!

Fortësia e xhamit të kalitur është shumë herë më e madhe sesa ajo e xhamit të thjeshtë. Megjithatë ne ju themi të keni kujdes dhe të ruani skajet e tavolinës nga goditje të forta me sende të forta, si dhe nga ngarkesa të mëdha statike.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Model Çmim për montim
Milana 1040.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni