Tavolinë salloni Melisa, Melissa, E bardhë + lis ngjyrë mjalti | Vellea Home
Melissa

Tavolinë salloni , E bardhë + lis ngjyrë mjalti

Tavolinë salloni Melisa 1
Tavolinë salloni Melisa 1_thumb
7849 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L110 B60 H45 cm.

·         Pjesa e sipërme: xham

·         Konstrukt: metalik

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Fortësia e xhamit të kalitur është shumë herë më e madhe sesa ajo e xhamit të thjeshtë. Megjithatë ne iu themi të keni kujdes dhe të ruani skajet e tavolinës nga goditje të forta me sende të forta, si dhe nga ngarkesa të mëdha statike. Xhami i kalitur konsiderohet si më i padëmshëm se sa xhami i thjeshtë, sepse kur thyhet ai ndahet në kristale të vogla, të cilat ka më pak mundësi të shkaktojnë dëmtime.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni