Tavolinë salloni Legro, Legro, Lis artisan + antracit + e zezë | Vellea Home
Legro

Tavolinë salloni , Lis artisan + antracit + e zezë

Tavolinë salloni Legro 1
Tavolinë salloni Legro 1_thumb
16377 L
12730 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L100 B60 H45 cm.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 116/66/8 cm., pesha  24 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni