Tavolinë salloni Elidor, Elidor, Lis ranor i patinuar + matera | Vellea Home
Elidor

Tavolinë salloni , Lis ranor i patinuar + matera

Tavolinë salloni Elidor 1
Tavolinë salloni Elidor 2
Tavolinë salloni Elidor 1_thumb
Tavolinë salloni Elidor 2_thumb
25894 L
20023 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L108.6 B61.4 H53 cm.

·         Korpus:  melaminë e lustruar

·         Dyer/ballore: melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 117/68/10.5 cm., pesha 39.9 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni