Tavolinë kompjuteri Viktor me kontenier | Vellea Home

Viktor

Tavolinë kompjuteri me container , E bardhë

Tavolinë kompjuteri Viktor me kontenier 1
Tavolinë kompjuteri Viktor me kontenier 2
Tavolinë kompjuteri Viktor me kontenier 3
Tavolinë kompjuteri Viktor me kontenier 1_thumb
Tavolinë kompjuteri Viktor me kontenier 2_thumb
Tavolinë kompjuteri Viktor me kontenier 3_thumb
27501 L
Ulje -26%
20085 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L138.2 B50.4-110.2 H76cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 154.5/58/6 cm, pesha 24.2 kg.

Paketa 2: 129/48.5/11.5 cm, pesha 32.6 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni