Tavolinë kompjuteri Vanel | Vellea Home

Vanel

Tavolinë kompjuteri , Gri

Tavolinë kompjuteri Vanel 1
Tavolinë kompjuteri Vanel 2
Tavolinë kompjuteri Vanel 1_thumb
Tavolinë kompjuteri Vanel 2_thumb
15697 L
Ulje -29%
11124 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L138.2 B50.4 H76 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar
*kontenieri nuk përfshihet në çmim

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 148/57.5/8 cm, pesha 30.2 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni