Tavolinë kompjuteri Sele | Vellea Home

Sele

Tavolinë kompjuteri , Lis votan + e bardhë me shkëlqim

Tavolinë kompjuteri Sele 1
Tavolinë kompjuteri Sele 2
Tavolinë kompjuteri Sele 3
Tavolinë kompjuteri Sele 4
Tavolinë kompjuteri Sele 5
Tavolinë kompjuteri Sele 1_thumb
Tavolinë kompjuteri Sele 2_thumb
Tavolinë kompjuteri Sele 3_thumb
Tavolinë kompjuteri Sele 4_thumb
Tavolinë kompjuteri Sele 5_thumb
15511 L
13039 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L120 B60 H76 cm.

·         Korpus: melaminë

·         Dyer: melaminë, e bardhë me shkëlqim, doreza metalike

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 87/55/72 cm., pesha 17,8 kg.

Paketa 2: 122/61/4 cm., pesha 12,9 kg.

Paketa 3: 56/41/4 cm., pesha 3,05 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni