Tavolinë kompjuteri Rio | Vellea Home

Rio

Tavolinë kompjuteri , Lis sonoma

Tavolinë kompjuteri Rio 1
Tavolinë kompjuteri Rio 2
Tavolinë kompjuteri Rio 3
Tavolinë kompjuteri Rio 4
Tavolinë kompjuteri Rio 5
Tavolinë kompjuteri Rio 6
Tavolinë kompjuteri Rio 1_thumb
Tavolinë kompjuteri Rio 2_thumb
Tavolinë kompjuteri Rio 3_thumb
Tavolinë kompjuteri Rio 4_thumb
Tavolinë kompjuteri Rio 5_thumb
Tavolinë kompjuteri Rio 6_thumb
10012 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Tavolinë kompjuteri Rio

·         Përmasa: L120 B118 H120 cm.

·         Materiale: melaminë e lustruar

·         Dekor: lis sonoma

Për komfort në punë në shtëpi ose në zyrë është mirë që zona juaj e punës të jetë optimalisht funksionale dhe e sistemuar sipas natyrës të punës. Tavolina e kompjuterit e kombinuar me raft Rio siguron si pllakë të madhe pune, ashtu dhe mjaftueshëm hapësira për të mbajtur sende të ndryshme. Tavolina e punës është e përpunuar me melaminë të lustruar. Mbulesat janë të lëmuara me sipërfaqe të lehta për tu pastruar dhe mirëmbajtur. Të gjithë elementët lidhës janë të futur në paketimin e produktit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 130/39/9 cm., pesha 16 kg.

Paketa 2: 126/66/7 cm., pesha 23,3 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni