Tavolinë kompjuteri Pamelina 1 | Vellea Home

Pamelina 1

Tavolinë kompjuteri , E bardhë mat

Tavolinë kompjuteri Pamelina 1 1
Tavolinë kompjuteri Pamelina 1 2
Tavolinë kompjuteri Pamelina 1 1_thumb
Tavolinë kompjuteri Pamelina 1 2_thumb
9640 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L100 B50 H75 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni