Soxhorno Saleks + Ndriçim LED | Vellea Home

Salex

Soxhorno + Ndriçim LED , Lis san remo

58200 L
Ulje -26%
42499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

E përpunuar në Europë me porosi të veçantë të Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L280 B43 H190 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer: MDF, xham i tejdukshëm i kalitur
*ndriçim LED

 

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 5

Paketa  1: 152/42/6 cm., pesha  29 kg.

Paketa  2: 152/42/6 cm., pesha  29 kg.

Paketa  3: 117/44/9.3 cm., pesha  18 kg.

Paketa  4: 113/32/9.3 cm., pesha  18 kg.

Paketa  5: 113/81/7.8 cm., pesha  23 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni