Mobilje për dhomë ndenje Safira + Ndriçim LED | Vellea Home

Safira

Mobilje për dhomë ndenje + Ndriçim LED , E bardhë + "beton"

31399 L
Ulje -26%
23000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

E përpunuar në Europë me porosi të veçantë të Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L260 B35 H190 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer:  melaminë e lustruar, xham i tejdukshëm i kalitur
*ndriçim LED

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 4

Paketa  1: 149/37/12.6 cm., pesha  33 kg.

Paketa  2: 127/50/8.4 cm., pesha  26 kg.

Paketa  3: 197/35/6.7 cm., pesha  29 kg.

Paketa  4: 69/35/8 cm., pesha  15 kg.

 

Model Çmim për montim
Safira 4160.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni