Soxhorno Margo | Vellea Home

Margo

Soxhorno , Lis evok + Silk

29500 L
Ulje -32%
19900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Soxhorno për dhomë ndenjeje Margo

·         Përmasa: L220 B42 H200 cm.
*Duhet të montohen në mur

·         Korpus: melaminë e lustruar, kurriz MDF

·         Dyer: melaminë e lustruar, xham 4mm
*modulet mund të zhvendosen

·         Dekor: lis evok + Silk

Për më shumë rregull dhe komfort në shtëpinë tuaj përdorni modulet praktike të soxhornos Margo. Mund të sistemoni dollapet sipas nevojave tuaja dhe vendit për ku janë parashikuar të qëndrojnë. Gjatësia e dollapit për TV lejon vendosjen e një televizori mjaft të madh. Mobiljet janë të përpunuara me melaminë të lustruar. Të gjitha sipërfaqet e melaminës u përgjigjen të gjitha standarteve europianë për ekologji dhe siguri. Skajet e çdo detaji janë të formuar në mënyrë preçize me makineri dhe ngjitësa të klasit më të lartë. Soxhornoja dorëzohet në paketim të fortë dhe të lehtë për tu lëvizur me manual montimi të thjeshtë për tu ndjekur. Të gjithë elementët e nevojshëm për montimin e dollapëve janë të futur në paketim. Elementët mbështetës – kunjat dhe vidhat të cilat janë për montimin në mur, blihen veçmas.

Vëmendje!

Iu lutemi të përshtatni përmasat e dollapit të televizorit me përmasat e kamares.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 4

Paketa  1: 81.5/29/20 cm., pesha  25 kg.

Paketa  2: 159/43/5.5 cm., pesha  19.1 kg.

Paketa  3: 104/49/8.5 cm., pesha  20.5 kg.

Paketa  4: 56/43/5.5 cm., pesha  2,5 kg.

 Mirëmbajte: Sipërfaqet duhet të fshihen me peshqir të lagur. Nuk duhet të përdoren produkte dhe materiale pastrimi, të cilat përmbajnë grimca gërryese.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni