Soxhorno Julio B | Vellea Home

Julio B

Soxhorno , E bardhë + antracit

30300 L
25000 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:

·         Dollap TV: L200 B40 H75/43 cm.

·         Dollap për mur: L44 B32 H75 cm.

·         Raft: L120 B18 H17,5 cm.

·         Korpus:

 

Vëmendje!

Komplekti përmban vetëm artikujt e treguar më lart.

Iu lutemi të përshtatni përmasat e dollapit të televizorit me përmasat e kamares.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa  1: 122/45/8 cm., pesha  20 kg.

Paketa  2: 165/38/10 cm., pesha  23 kg.

Paketa  3: 83/51/12 cm., pesha  21 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni