Soxhorno Brandi + Ndriçim LED, Brandi, E bardhë + sahara e zezë | Vellea Home
Brandi

Soxhorno + Ndriçim LED , E bardhë + sahara e zezë

Soxhorno Brandi + Ndriçim LED 1
Soxhorno Brandi + Ndriçim LED 1_thumb
59266 L
Ulje -28%
42085 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

E përpunuar në Europë me porosi të veçantë të Mobileri Vellea Home .

·         Përmasa: L280 B45 H195 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer: MDF, xham i tejdukshëm i kalitur
*ndriçim LED

 

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 7

Paketa  1: 162/42.5/8 cm., pesha  29 kg.

Paketa  2: 162/42.5/8 cm., pesha  29 kg.

Paketa  3: 118/39/7.5 cm., pesha  18 kg.

Paketa  4: 118/39/7.5 cm., pesha  18 kg.

Paketa  5: 118/39/7.5 cm., pesha  18 kg.

Paketa  6: 118/39/7.5 cm., pesha  18 kg..

Paketa  7: 118/26/11.6 cm., pesha  14 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni