Shtresë dysheku Memory Body Balance | Vellea Home

Memory Body Balance

Shtresë dysheku, 160/200 , 160/200

11700 L
9000 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 10 ditë

Shtresa e dyshekut Memory Body Balance është plotësim madhështor ndaj çdo dysheku dhe do të kthejë madje dhe krevatin e parehatshëm në një kënd komforti dhe relaksi.
Karakteristika dhe përparësi:
Lartësi 5 cm
Bërthama prej shkume elastike Body Care – material ergonomik, i cili lejon trupin të marrë pozicion natyral gjatë gjumit. Eleminon shtypjen dhe parandalon ndjesinë e tensionit në kurriz dhe në kyçe, ndërsa profili i veçantë me lesh siguron efekt masazhi dhe aksesueshmëri të ajrit të freskët në sipërfaqe, gjë e cila parandalon ngrohjen e tepërt të trupit. Korrigjon komfortin dhe sheshon parregullsitë e dyshekut të vjetër. Me shtresë shkumë memory në qepje për më shumë butësi ndaj trupit – garanton sipërfaqe me elasticitet të lartë dhe të sheshtë, e cila ndjek formën e trupit dhe relakson muskulaturën.
Tekstili i veçantë Body Balance është shumë i ndjeshëm,, antibakterial dhe me cilësi termorregulluese për komfort optimal gjatë çdo stine.
Përbërje: Qepje – copë BODY BALANCE 100% PES, shtresë memory; pjesa e poshtme tekstil mikrofibër, fibra poliestre, spunbond; bërthamë shkumë poliuretani Body Care me profil.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/30/30 cm., pesha 9,2 kg.

Model
Memory Body Balance

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni