Shtresë dysheku Leo Klasik | Vellea Home

Leo Classic

Shtresë dysheku, 164/210 , 164/210

11899 L
Ulje -24%
9000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Siguron rehati dhe komfort për një gjumë më të shëndetshëm.
Shtresa e dyshekut Leo Klasik është e prodhuar me bërthamë nga Vitafoam shkumë poliuretan (me dendësi 25). Ajo është plotësim perfekt për dyshekun tuaj. Vendoset mbi dyshek, në mënyrë që të sigurojë rehati dhe komfort me qëllim një gjumë më të shëndetshëm.
Shtresa e dyshekut Leo Klasik është me lartësi 6 cm.

Përparësi:
*siguron komfort shtesë ndaj dyshekut tuaj
*jep më shumë mbështetje të shtyllës kurrizore. Plotësim perfekt për çdo divan, krevat të zgjerueshëm ose dyshek të vjetër, të përdorur. Siguron rehati dhe komfort për një gjumë më të shëndetshëm.
*ul tensionin dhe eleminon dhimbje në supe, në kurriz dhe në bel
*eleminon shqetësimin gjatë gjumit në dyshek të vjetër dhe të përdorur
*ul reaksionet alergjike ndaj akrileve të pluhurit
*ruan dyshekun nga lagështira dhe konsumimi
*mund të paloset në rul, e cila e bën të lehtë për tu mbajtur.

 

Vëmendje!


Shtresa e dyshekut Leo Klasik ofrohet në variant të rrotulluar në paketim të rehatshëm për tu mbajtur dhe transportuar.

*Detyrimisht hapni dhe shpalosni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Shtresa e dyshekut Leo Klasik merr format dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (164/210)

Paketa 1: 164/210/6 cm., pesha 9 kg.

 

 

 

Model
Leo Classic

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni