Sënduk lëkure Beata | Vellea Home

Beata

Sënduk lëkure , I kuq

5900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I kuq

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L90 B34  H38 cm.

·         Material ballor: lëkurë eko, në ngjyrat e treguara

·         Mbushje: sfungjer T23, 3 cm, vatë 100 gr/m2

·         Konstrukt: Melaminë, MDF

·         Mbërthim: mentesha, mekanizëm i fiksuar

Nëqoftëse në shtëpinë tuaj nuk ka vënd për të mbajtur sënde të ndryshme, zgjidhni mënyrën më të mirë për tu kujdesur për këtë problem. Modeli Beata ndërthur cilësinë e komfortit të pupit-stol dhe Sënduk për të mbajtur batanije ose sënde të ndryshme personale. Ajo është e tapicuar me lëkurë eko të cilësisë më të lartë dhe mbushje elastike për më shumë rehati. Konstrukti i saj është i përpunuar nga melaminë shumë cilësore, gjë e cila garanton qëndrueshmëri të lartë dhe stabilitet gjatë përdorimit. Mbërthimi lejon hapje dhe mbyllje të lehtë dhe mban kapakun në pozicion të ngritur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 92/37/40 cm., pesha 13,5 kg.

Model Çmim për montim
Beata 312.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni