Rubinet lavamani ICF263006C | Vellea Home

ICF263006C

Rubinet lavamani , Gri

7500 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Rubineti është me mekanizëm qeramik që mund të mbyllet.

·         Material: tunxh

·         Mbulim: qeramik

·         Ekstra: dush që tërhiqet

Rubineti i lartë modern për kuzhinë është me dorezë ergonomike komforte,  e cila mundëson rregullimin e temperaturës. Dushi i tërheqshëm mundëson larjen e enëve të madhësive të ndryshme lehtësisht dhe mirëmbajtjen e lavamanit. Ndryshimi i presionit ul harxhimin e ujit dhe mundëson larjen e enëve me sipërfaqe të ndryshme.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 39/64/7 cm, pesha 2.9 kg

Model Çmim për montim
ICF263006C 624.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni