Rubinet lavamani ICF263006C, ICF263006C, I zi | Vellea Home
ICF263006C

Rubinet lavamani , I zi

Rubinet lavamani ICF263006C 1
Rubinet lavamani ICF263006C 1_thumb
8343 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Rubineti është me mekanizëm qeramike që mund të mbyllet.

·         Material: tunxh

·         Mbulim: qeramik

·         Ekstra: dush që tërhiqet

Rubineti i lartë modern për kuzhinë është me dorezë ergonomike komforte,  e cila mundëson rregullimin e temperaturës. Dushi i tërheqshëm mundëson larjen e enëve të madhësive të ndryshme lehtësisht dhe mirëmbajtejen e lavamanit. Ndryshimi i presionit ul harxhimin e ujit dhe mundëson larjen e enëve me supërfaqe të ndryshme.

Numri i paketave: 1

Paket 1: 39/64/7 cm, pesha 2.9 kg

Të para së fundmi

Na ndiqni