Rubinet lavamani ICF233010C | Vellea Home

ICF233010

Rubinet lavamani , Rrëre

8700 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Rubineti është me mekanizëm qeramike që mund të mbyllet.

·         Material: tunxh

·         Mbulim: qeramik

Rubineti i lartë modern për kuzhinë është me dorezë ergonomike komforte,  e cila mundëson rregullimin e temperaturës. Dushi i tërheqshëm mundëson larjen e enëve të madhësive të ndryshme lehtësisht dhe mirëmbajtjen e lavamanit. Ndryshimi i presionit ul harxhimin e ujit dhe mundëson larjen e enëve me sipërfaqe të ndryshme.

Numri i paketave: 1
Paket 1: 25.5/37.5/7 cm, pesha 2.7 kg

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni