Rubinet lavamani 7251152 | Vellea Home

7251152

Rubinet lavamani 7251152

2999 L
Ulje -25%
2200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 10 ditë

Rubinet lavamani prej tunxhi. Rubineti është me mekanizëm prej qeramike i mbyllshëm.

-          Material: tunxh

-          Mbulim: krom

Rubineti modern për kuzhinë është me dorezë komforte, që mund të rotullohet, i cili mundëson larjen e enëve të madhësive të ndryshme lehtësisht. Mekanizmi prej qeramike që mund të mbyllet siguron ndërrimin e temperaturës së ujit dhe presionit. Mbulimi i rubinetit është i lëmuar dhe i lehtë për mirëmbajtje.

Numri i paketave: 1

Paket 1: 36/19/7 cm., pesha 1 kg.

Model Çmim për montim
7251152 624.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni