Rubinet lavamani 7005007 7119 | Vellea Home

7005007 7119

Rubinet lavamani 7005007 7119

5300 L
Ulje -25%
4000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Rubineti është me mekanizëm prej qeramike i mbyllshëm.

-          Material: tunxh

-          Mbulim: krom

Rubineti modern për kuzhinë është me dorezë komforte, që mund të rotullohet, e cila mundëson larjen e enëve të madhësive të ndryshme lehtësisht. Mekanizmi prej qeramike që mund të mbyllet siguron ndërimin e temperaturës së ujit dhe presionit. Mbulimi i rubinetit është i lëmuar dhe i lehtë për mirëmbajtje.

.

Numri i paketave: 1

Paket 1: 47/25/7 cm, pesha 1 kg

Model Çmim për montim
7005007 7119 624.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni