Raft Sele | Vellea Home

Sele

Raft , Lis votan

Raft Sele 1
Raft Sele 1_thumb
13596 L
11371 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Ka nevojë për montim në mur!

·         Përmasa: L56 B41 H195 cm.

·         Materiale: melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa  1: 198/39/4 cm, pesha  17 kg.

Paketa  2: 63/41/10 cm, pesha  13,3 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni