Raft për në mur Loksa, Loxa, Pishë andersen + lis grandson | Vellea Home
Loxa

Raft për në mur , Pishë andersen + lis grandson

Raft për në mur Loksa 1
Raft për në mur Loksa 2
Raft për në mur Loksa 3
Raft për në mur Loksa 1_thumb
Raft për në mur Loksa 2_thumb
Raft për në mur Loksa 3_thumb
3646 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L143 B23,5 H17 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 157/23/4 cm., pesha 7,3 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni