Raft për në mur Hola | Vellea Home

Hola

Raft për në mur , Lis sonoma + i bardhë

Raft për në mur Hola 1
Raft për në mur Hola 2
Raft për në mur Hola 3
Raft për në mur Hola 1_thumb
Raft për në mur Hola 2_thumb
Raft për në mur Hola 3_thumb
8776 L
Ulje -28%
6241 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L90 B30 H17 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 99/37/8 cm., pesha  12 kg.

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni