Raft Pamelina 1, Pamelina 1, I bardhë mat | Vellea Home
Pamelina 1

Raft , I bardhë mat

Raft Pamelina 1 1
Raft Pamelina 1 2
Raft Pamelina 1 1_thumb
Raft Pamelina 1 2_thumb
2410 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 15 ditë

·         Përmasa: L98 B18 H16 cm.

·         Korpusi: melaminë e lustruar

·         Dekori: i bardhë mat

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 105/22/4 cm., pesha 4 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni