Raft Modus 5 | Vellea Home

Modus 5

Raft , I bardhë

25800 L
Ulje -33%
17200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L150 B31 H154  cm.

·         Material: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa  1: 155/37/10 cm., pesha  32 kg.

Paketa  2: 151/37/11 cm., pesha  31 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni