Pup Melvin | Vellea Home

Melvin

Pup , Bordo

6400 L
Ulje -22%
4900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Bordo

Dorëzim : 10 ditë

 

·         Përmasa: L45 B45 H45 cm.

·         Material ballor: tekstil në ngjyrat e treguara

·         Tapiceri: sfungjer, vatë poliestre

Për çdo shtëpi pupi është mënyrë praktike dhe e rehatshme për të ndryshuar interiorin dhe të siguroni akoma më shumë vend për tu ulur. Me pupin Melvin mund të plotësoni komfortin kanapesë tuaj të preferuar ose të rifreskoni pamjen e sallonit, duke zgjedhur ngjyrën e duhur për këtë qëllim. Pupi është i veshur me tekstil shumë të këndshëm në prekje me dendësi të shkëlqyer dhe butësi.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentеve TË MPREHTА DHE PRERËSЕ, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 45/45/45 cm., pesha 8 kg.

Model Çmim për montim
Melvin 52.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni