Pup Makao | Vellea Home

Makao

Pup , Bezhë e errët

7200 L
6400 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L35 B35 H42 cm.

·         Dendësi e sfungjerit/ndenjëse: VR 23/25

·         I përpunuar i gjithi me copë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentеve TË MPREHTА DHE PRERËSЕ, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 36/36/43 cm., pesha 5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni