Pup Doli | Vellea Home

Dolly

Pup , Lëkurë vintage

3700 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 15 ditë

·         Përmasa: L34 B34 H42 cm.

·         Mundësi për zgjedhje midis lëkurës eko në ngjyrat e treguara.

·         I përshtatshëm si shtesë ndaj çdo lloj divani

Asnjëherë nuk është i tepërt një bizhu e tillë – me stil, kompakt dhe jashtëzakonisht i rehatshëm. Ky pup është zgjedhja ideale për ata, të cilët kërkojnë plotësim cilësor ndaj divanit, tavolinës në sallon ose në trapezari. Ai është zgjedhja ideale edhe për ata, të cilët thjesht duan të shtojnë një theks me stil ndaj interiorit të tyre. 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 35/35/42 cm., pesha 1 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni