Portmonto Viran | Vellea Home

Viran

Portmonto , Venge magia

16800 L
Ulje -22%
13000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Venge magia

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L80 B36 H196 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK janë të krijuara për tu ulur. Çdo ngarkesë dinamike ose ulje mbi to mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të tyre.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 86/35/16 cm., pesha 24.2 kg.

Paketa 2: 159/13.5/8.5 cm., pesha 9.1 kg.

Paketa 3: 159/45.5/6.5 cm., pesha 10 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni