Poltron Malten, Malten, Rozë rouge | Vellea Home
Malten

Poltron , Rozë rouge

Poltron Malten 1
Poltron Malten 2
Poltron Malten 3
Poltron Malten 1_thumb
Poltron Malten 2_thumb
Poltron Malten 3_thumb
31579 L
19591 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L76 B69 H77 cm.

·         Material i korpusit: dru masiv, metal

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Tapiceri: tekstil

 

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni