Poltron Eldoro, Eldoro, Mustardë | Vellea Home
Eldoro

Poltron , Mustardë

Poltron Eldoro 1
Poltron Eldoro 2
Poltron Eldoro 3
Poltron Eldoro 4
Poltron Eldoro 5
Poltron Eldoro 6
Poltron Eldoro 7
Poltron Eldoro 1_thumb
Poltron Eldoro 2_thumb
Poltron Eldoro 3_thumb
Poltron Eldoro 4_thumb
Poltron Eldoro 5_thumb
Poltron Eldoro 6_thumb
Poltron Eldoro 7_thumb
30775 L
Ulje -30%
21505 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L78 B78 H81 cm.

·         Material i korpusit: dru masiv, metal

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Tapiceri: tekstil

 

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Të para së fundmi

Na ndiqni