Poltron Alens, Alens, rouge rozë | Vellea Home
Alens

Poltron , rouge rozë

Poltron Alens 1
Poltron Alens 2
Poltron Alens 3
Poltron Alens 1_thumb
Poltron Alens 2_thumb
Poltron Alens 3_thumb
23917 L
Ulje -29%
16747 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L61 B67 H84 cm.
Material i korpusit: dru masiv
Mbushje: shkumë poliuretan
Tapiceri: tekstil

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni