Pasqyrë Verma, Verma, Arrë e errët + qershi portofino | Vellea Home
Verma

Pasqyrë , Arrë e errët + qershi portofino

Pasqyrë Verma 1
Pasqyrë Verma 2
Pasqyrë Verma 1_thumb
Pasqyrë Verma 2_thumb
8467 L
Ulje -30%
5871 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L80 B85 cm.  

·         Korpus: melaminë           

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 89/81/2,5 cm., pesha 3,9 kg.

Paketa 2: 72,5/63,5/4 cm., pesha 10,8 kg.

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni