Pasqyrë Loksa | Vellea Home

Loxa

Pasqyrë , Pishë andersen + lis grandson

10099 L
Ulje -23%
7699 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L96 B4 H91 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar             

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 102/98/3 cm., pesha 12,8 kg.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni