Ndarës për krevat Nikol | Vellea Home

Nikol

Ndarës për krevat , E bardhë mat

Ndarës për krevat Nikol 1
Ndarës për krevat Nikol 2
Ndarës për krevat Nikol 3
Ndarës për krevat Nikol 1_thumb
Ndarës për krevat Nikol 2_thumb
Ndarës për krevat Nikol 3_thumb
5253 L
Ulje -29%
3708 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L105 B5 H35 cm.

·         Materiale:

-          Melaminë e llustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 117/22/6 cm., pesha 3,78 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni