Modul TV Bianka | Vellea Home

Bianka

Modul TV , E bardhë mat + lis i ngurtë

20500 L
Ulje -23%
15600 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive e prodhuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L138 B45 H52 cm.

·         Material i korpusit: melaminë

·         Material i dyerve: MDF

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni